Middag

Middag

A´la cartemeny serveras:

Onsdag-Fredag från kl 16

Lördag & Söndag från kl 11


All vår mat lagas på laktosfria produkter, vissa undantag finns.

Snacks

Rosmarinrostade mandlar 35       Marinerade oliver 35      Dagens chark 55      Dagens ost 55      Ostbricka 125

Förrätter

Räk & dill Skagen i paté a choux med löjrom, pepparrot & citron 145


Tagliatelle aux champignons, stekta skogsvampar & fransk vintertryffel serveras i gräddig tagliatelle med parmesan  125/ 185


Fransk Löksoppa, med gratinerad ost, smörkokt lök & timjan  110


Citronmarinerade tomater med Burrata, rostad mandel, kronärtskockskräm & crudité 135


Sotad Älgtartar blandad med lök, selleri & cornichons serveras med jordärtskockskräm, svensk hårdost, syrad rödlök, frasig grönkål & riven färsk tryffel  145/235


Sniglar Cafe de Paris, burgundiska sniglar gratinerade i cafe de paris kryddsmör serveras med kvällens bröd  95

Varmrätter

Tomatbräserade Linser serveras med rostad broccoli, krispig grönkål, riven parmesan & rostade mandlar  175


Parmesan gratinerad Fjällröding serveras i champagnesås med broccoli, rädisor & kokt potatis 245


Rödvinsbräserad Oxkind med sidfläsk, champinjon & smålök serveras med potatismos  195


Plat du Jour, kvällens rätt fråga oss för mer info


Barnmeny

Stekt falukorv serveras med potatismos, senap & ketchup 65


Ångad rödingfile serveras med kvällens grönsak & kokt potatis 65


Tomatbräserade Linser serveras med rostad broccoli, krispig grönkål, riven parmesan 65


Kycklingbröst serveras med tagliatelle & grönsaker 65

Efterrätter

Vi har alltid ett brett utbud av efterrätter skapade dagligen av vår Konditor Cecilia.


Om du vill veta i förväg vad som serveras idag - ring oss!

Med reservation för ändringar. Vissa ändringar kan ske dag för dag pga tillgång till råvara.

För exakt meny ring och kolla med oss!



Allt i våra menyer går även att få som Take-away!

Välkommen att ringa oss på 08-717 00 65



Välkomna önskar Cecilia & Andreas med personal!