A´la cartemeny serveras:
Onsdag-Fredag från kl 16
Lördag & Söndag från kl 11
All vår mat lagas på laktosfria produkter, vissa undantag finns.
Rosmarinrostade mandlar 35 Marinerade oliver 35 Dagens chark 55 Dagens ost 55 Ostbricka 125
Räk & dill Skagen i paté a choux med löjrom, pepparrot & citron 145
Tagliatelle aux champignons, stekta skogsvampar & fransk vintertryffel serveras i gräddig tagliatelle med parmesan 125/ 185
Fransk Löksoppa, med gratinerad ost, smörkokt lök & timjan 110
Citronmarinerade tomater med Burrata, rostad mandel, kronärtskockskräm & crudité 135
Sotad Älgtartar blandad med lök, selleri & cornichons serveras med jordärtskockskräm, svensk hårdost, syrad rödlök, frasig grönkål & riven färsk tryffel 145/235
Sniglar Cafe de Paris, burgundiska sniglar gratinerade i cafe de paris kryddsmör serveras med kvällens bröd 95
Tomatbräserade Linser serveras med rostad broccoli, krispig grönkål, riven parmesan & rostade mandlar 175
Parmesan gratinerad Fjällröding serveras i champagnesås med broccoli, rädisor & kokt potatis 245
Rödvinsbräserad Oxkind med sidfläsk, champinjon & smålök serveras med potatismos 195
Plat du Jour, kvällens rätt fråga oss för mer info
Stekt falukorv serveras med potatismos, senap & ketchup 65
Ångad rödingfile serveras med kvällens grönsak & kokt potatis 65
Tomatbräserade Linser serveras med rostad broccoli, krispig grönkål, riven parmesan 65
Kycklingbröst serveras med tagliatelle & grönsaker 65
Vi har alltid ett brett utbud av efterrätter skapade dagligen av vår Konditor Cecilia.
Om du vill veta i förväg vad som serveras idag - ring oss!
Med reservation för ändringar. Vissa ändringar kan ske dag för dag pga tillgång till råvara.
För exakt meny ring och kolla med oss!
Välkomna önskar Cecilia & Andreas med personal!