Om oss

Om oss

En kock och en konditor. Kan det bli en bättre duo?

Med en kärlek till varandra och en kärlek till mat, samma typ av mat också! Den franska bistron och husmanskosten


När Cecilia frågade om det inte är dags att göra nåt för sig själv, för sin egen skull sådde det ett frö i hans huvud.

Även om det kanske just då inte var att öppna en restaurang hon menade.

ANDREAS

KOCK

Andreas är kocken som alltid ställer upp, hjälper andra och står dem extra timmarna.


Andreas är eftertänksam, lugn och noggrann. 


CECILIA

KONDITOR

Cecilia är mer otålig... kreativ, glad och spontan.


Till henne kan det vara en bra idé att berätta poängen innan man berättar historien, hon orkar inte vänta. Det ska hända, nu!


Paret förklarar sin mat som enkel, fast det kanske är ett tråkigt ord. Det ska gå snabbt att få mat. ”Och den ska vara varm” flikar Cecilia in. Sen ska tiden innan maten hamnar på tallriken vara lång. Grytorna, fonderna och sopporna ska koka länge och sen lite till.