Meny

Snacks

 

Rosmarinrostade mandlar 35

 

Marinerade oliver 35

 

Dagens chark 55

 

Dagens ost 55

Förrätter

 

Getostgratinerade fikon med valnötter, honung & trädgårdsallad 115

 

Älgtartar med ramslökskräm, krispig grönkål, wrångebäcksost, äpple & selleri 145


Ankleverterrine a la maison på toast serveras med aprikos confiture, späda blad 125


Persilje & vitlöks gratinerade sniglar från bourgogne 95

Varmrätter

Citronbakad röding a´la grenobloise med betor, kapris & brynt smör serveras med fänkålsallad 225

 

Gårdskyckling a´la creme i gräddsås & lätt sauterade vårgrönsaker 185

 

Tomatbräserade linser, pumpa, grönkål, parmesan & rostade mandlar 175


Timjanstekt entrecote serveras med cafe de paris smör, bistro sallad & färskpotatis 250


 

Efterrätter

 

Färskostmoussetårta med blåbär & rabarber 105


Citronkoppar med kaksmulor, hallon & maräng 85

 

Banankaka, vaniljmousse & rostad sesamchoklad 110


Vaniljparfait serveras med citronmarinerade jordgubbar & maränger 105

 

Dagens bakverk 55

 

Pralin 25

a ´la carte meny
serveras
onsdag- fredag från kl 17

lördag & söndag från kl 11

all vår mat lagas på laktosfria produkter


Välkomna!