Meny

Snacks

 

Rosmarinrostade mandlar 35

 

Marinerade oliver 35

 

Dagens chark 55

 

Dagens ost 55


Färskosthattar 35/ 90 för tre

Förrätter

 

Ankleverterrine på fattig riddare serveras med rödlöksmarmelad & späda blad 145

 

Sallad a´la lyonnais med dijonslungad frisésallad, pocherat ägg, örtkrutonger, bakad rödlök & jämtländsk fårost 105 / 165


Blåmusslor a´la provencale, vitvins kokta blåmusslor i rosmarin doftande tomatsås serveras med foccacia 125/185


Sotad Älgtartar blandad med stekt lök, selleri & äpple serveras med wrångebäcksost, örtkräm, grönkål & rostad mandel 145 / 235

Varmrätter


Hjortlägg a´la Bourguignon med stekt sidfläsk, champinjon & smålök serveras med potatismos 195

 

Gräddstekt Röding med kantareller, broccoli, bondbönor & musselsås samt pepparot & färskpotatis 265

 

Tomatbräserade Linser serveras med bakad pumpa, broccoli & krispig grönkål samt parmesan & rostade mandlar 175


Rosmarinbakad Pärlhöna med kronärtskockor, frukter, oliver & spenat serveras med parmesan sky 225


Poisson du jour a´la gratin, fisk & skaldjurs gratäng med duchesse potatis & fänkålsallad 205


 

Efterrätter


Citronkoppar med kaksmulor, hallon & maräng 85

 

Nougatkopp med svartvinbärsmums - mums, pannacotta på syrad grädde & saltkola 95


Chokladsfär på krispkaka med passionscurd & körsbärskompott 125


Eclair fylld med vaniljparfait & hjortronkompott 110


Créme Caramel 85

 

Dagens bakverk 55


Kak & Godisfat 75

 

Pralin 25

Barnmeny

 

Stekt falukorv serveras med potatismos, senap & ketchup 65

 

Ugnsbakad röding med gräddsås & kokt färskpotatis 85

 

Tomatbräserade linser med pumpa, broccoli, grönkål & parmesan 65

 

Ugnsbakad pärlhöna serveras sidfläsk, champinjoner & smålök samt potatismos 65 

 

A´la carte meny serveras:


Onsdag-Fredag från kl 17


Lördag & Söndag från kl 11


All vår mat lagas på laktosfria produkter, vissa undantag finns.


Följ oss gärna!

@handelshusetsaltsjobaden

 

Smaklig måltid!

 

/Cecilia & Andreas